18 Mar 2009

Upozorenje - nastavak nesigurnosti na Facebook-u!Posle svega što sam pisala o nesigurnosti interneta, samo još jedan dokaz o mogućim i stvarnim opasnostima, a što se meni desilo: juče je neko, na Facebook-u, u moje ime i sa mojom slikom, ostavio poruku vulgarnosti na zidu mog prijatelja ( jednog, a mogu samo da se nadam da nema na više zidova i da ih neće biti u narednih 14 dana ili ko zna ...)
Naravno da sam bila šokirana - hakeri žive svugde ! Istog trenutka sam ,,podnela zahtev,, - to se ne može drugačije reći, jer je takva procedura na FB! za brisanje svog naloga na FB. U narednih 14 dana nalog bi trebalo da bude obrisan ( takva je procedura). Pitam se samo, da li neće u tih narednih 14 dana isti ti hakeri da mi skroz ocrne ime na tim stranicama.

U svakom slučaju, došla sam do zaključka da su oko nas na netu zaista monstrumi.

Postajem paranoik - da li će se jednog dana i na ovom blogu pojaviti post koji nisam ja pisala...
Za sada rešenje vidim u preseljenju bloga na svoj domen...

Razmišljam : na FB i svim ostalim zajednicama možda pisati isključivo pod pseudonimom, samo šta kada i taj pseudonim neki odvratni hakeri okaljaju?

Vraćam se forumima, ipak su tamo administrator i moderatori, pa su mogućnosti da vas neko okalja manje, a i možete doći u kontakt sa administratorom.

Toliko od mene u ovo jutro, šokirana sam, dok se ne preselim na svoj domen....

Pazite na sebe na netu!

Ojadjena teacherka :(

Što bi rekli, ko zna zašto je tako trebalo...

Bar ću češće biti

U MOM OMILJENOM VOJVODJANSKOM KAFEU!!