8 May 2009

Tehnologijom do visoke zarade

Nije reklama, nego moje lično iskustvo! 
Definitivno najbolja Online Akademija kod nas- provereno. 
Ako nešto kod nas funkcioniše  idealno - to je na ovoj Akademiji.
Ja sam, ne iznenađena, nego oduševljena, jer ovo je  dokaz da smo među najkvalitetnijima
u svetskom rangu online školovanja. 
ITAcademy Header

9 kriterijuma za izbor najbolje škole!

Prema istraživanju koje je uradila korporacija Microsoft, visina zarade najviše zavisi od obrazovanja i radnih veština.

A izabrati pravu školu nije lako. Posebno danas, u uslovima zategnute tržišne ekonomije, borbe na tržištu poslova, velikog broja škola različitih programa, pojave sve većeg broja novih zanimanja.

Ovaj članak može da Vam pomogne.

Postoji ukupno devet glavnih kriterijuma koje vredi proveriti prilikom izbora škole. Ako ih se pridržavate, pomoći će Vam da donesete dobru odluku i izaberete najbolju školu: … (nastavak teksta je na sajtu)

Da pročitate dalje, kliknite ovde »

Kako da dobijete veštine i znanja koja možete primeniti odmah

Stručnjaci IT Academy imaju preko 180 hiljada radnih sati razvoja softverskih i dizajnerskih projekata za domaće tržište. Kada smo počeli da računamo ukupan broj linija koda koje su ispisali, došli smo do preko 5 miliona linija i tada prestali da brojimo.

To Vam pominjemo zato što se školovanje na ITAcademy zasniva na profitabilnoj upotrebi IT veština.

Zato školovanjem na ITAcademy imate priliku da istražujete i učite da vladate nad realnim tehnikama programiranja i dizajniranja, razvoja softvera, upotrebe programskih i dizajnerskih alata. Naši profesori, konsultanti i stručnjaci ih lično koriste. A svoja znanja dele sa Vama, dnevno. Bez obzira da li studirate na tradicionalan način ili preko Interneta.

Među projektima koje su naši stručnjaci razvijali nalazi se i e-government softver kreiran po zvaničnim kriterijumima sigurnosti vladinih softvera zapadne Evrope i Sjedinjenih Američkih Država. Među domaćim preduzećima i institucijama koja su iskoristila razvojna rešenja i usluge timova koji rade za ITAcademy su i Komercijalna banka, Volksbanka, Beocity, DDOR Novi Sad, Dunav osiguranje, Europrojekt, Fidelinka, Knjaz Miloš, Futuraplus, većina domaćih fakulteta uključujući Ekonomski, Arhitektonski, Medicinski, Pravni, Poljoprivredni, preduzeće Galenika, četiri vladina instituta, četiri ministarstva, Telenor, Interspeed, Lukoil, L’Оreal, Pepsi, Porsche, Olympus, Siemens i mnogi drugi.

Da saznate sve razloge zbog kojih Vam školovanje na ITAcademy može pomoći u karijeri, kliknite ovde» 

Majski upisni rok u toku

Da li znate da je na ITAcademy u toku majski upisni rok, a da samo prijavljeni do 31.05.2009. ostvaruju popust od cak 550 eur? Požurite da saznate sve o upisu, cenama, upisnim rokovima i broju slobodnih mesta, idite na:

www.it-akademija.com/upis2009

IT Academy footer

Upisni rok 2009/2010 na ITAcademy je u toku, a broj mesta je ogranicen. Pregledajte sva cetiri IT smera.
Prosledite dalje: Da li imate prijatelja ili prijateljicu koji mogu imati koristi od ovog biltena? Prosledite im ovaj primerak.

© Copyright 2009 ITAcademy.
Cara Dušana 34, 11080 Zemun, Beograd, Srbija ? +381 (0)11 3166 406 (GMT + 01:00) | office@it-akademija.com