15 May 2012

Besplatni časovi na svetskim univerzitetima

Pružajući besplatne online časove, Akademska Zemlja obezbeđuje uspeh u online učenju. Njihovi online kursevi sadrže lekcije sa univerziteta, čineci online edukaciju jednostavnom.

O Akademskoj zemlji
(prevod sa stranice : http://www.academicearth.org/about)

Akademska Zemlja je organizacija osnovana sa ciljem davanja svima na zemlji pristup edukaciji svetske klase.

Kako se sve više i više visoko kvalitetnih edukativnih sadrzaja daje na internetu, besplatno, pitamo se koje su prave granice za omogućavanje edukacije svetske klase? Na Akademskoj Zemlji mi radimo da prepoznamo ove granice i da pronadjemo inovativne načine da iskoristimo tehnologiju da se poveća lakoća edukacije.

Mi kreiramo edukativni ekosistem orijentisan ka korisnicima koji će dati korisnicima interneta širom sveta mogućnost da lako nadju, uzajamno deluju i uče preko video-kurseva i lekcija od vodećih svetskih akademika. Naš cilj je da spojimo najbolji sadržaj na jedno mesto u kojem je taj sadržaj veoma lak za upotrebu i gde korisnici doprinose da se poboljša vrednost tih sadržaja.
Mi pozivamo one koji dele našu strast da istraže naš vebsajt, prisustvuju u našoj online zajednici i pomognu nam da nastavljamo u traženji načina da učenje bude lako za svakog.

Akademska Zemlja se nalazi u San Francisku, CA